چگونه پس انداز کنیم؟

چگونه پس انداز کنیم؟۷روش کاربردی برای پس انداز کردن

چگونه پس انداز کنیم؟۷روش کاربردی برای پس انداز کردن

چگونه پس انداز کنیم؟7روش کاربردی برای پس انداز کردن

چگونه پس انداز کنیم؟

در این مطلب با روش های کاربردی برای پس انداز کردن آشنا خواهیم شد.

پس انداز یعنی سرمایه گذاری، مهم نیست که چقدر درآمد دارید، شما می بایست همیشه پس انداز کوچکی داشته باشید.

ثروت اندوزی سخت است و خرج کردن راحت! چه راه هایی برای حفظ ثروت و درآمد وجود دارد؟ در ادامه این مطلب بیشتر صحبت می کنیم. با مجله پارس ناز همراه باشید.

چگونه پس انداز کنیم؟۷روش کاربردی برای پس انداز کردن

۱- چیزهای جدید یاد بگیرید

چگونه پس انداز کنیم؟7روش کاربردی برای پس انداز کردن

اولین نکته سرمایه گذاری روی خودتان است.

به چه چیزهایی علاقه دارید؟ پتانسیل تان را به کار بگیرید و هر روز چیزهای جدیدی یاد بگیرید.

دانش آموختن منحصر به دانشگاه رفتن نیست! شما می توانید مطالعه کنید، آزمایش کنید و خودتان معلم خودتان باشید. هرچه بیشتر روی خودتان سرمایه گذاری کنید، ارزش بیشتری خواهید داشت.

۲- ناجی خودتان باشید!

چگونه پس انداز کنیم؟7روش کاربردی برای پس انداز کردن

کمک کردن به دیگران کار پسندیده ای است، اما نه به هر قیمتی! اول به فکر خودتان باشید و بعد دیگران.

اگر کسی از شما قرضی می خواهد یا کمکی در خواست می کند، در مرحله اول شرایط خود را بسنجید و اگر قادر به کمک کردن نیستید رک و روراست بگویید: نمی توانم. نه گفتن بهتر از این است که هر روز به دنبال پس گرفتن پول هایی باشید که قرض داده اید.

۳- ۸ ساعت خود را تلف نکنید!

قانون ۳ تا ۸ می گوید: ۸ ساعت کار، ۸ ساعت خواب و ۸ ساعت شخصی. در ۸ ساعت شخصی تان به فکر پیشرفت کارتان باشید، مهارت های جدید یاد بگیرید و وقت خود را در شبکه های مجازی هدر ندهید. در مورد کار و حرفه خودتان تحقیق کنید و سطح خود را بالاتر ببرید، هرچقدر بیشتر روی خودتان کار کنید و دانش بیشتری داشته باشید مطمئنا درآمد بیشتری خواهید داشت.

۴- قانون ۲۴ ساعت

امروزه وب سایت های زیادی وجود دارند که با ترفندهای بازاریابی شان شما را مجاب به خرید می کنند.

قیمت های پایین، اجناس شکیل، مدت زمان های محدود برای تخفیف اجناس و…افراد را به خرج کردن تشویق می کنند، اگر قصد خرید چیزی را داشتید ۲۴ صبر کنید و سپس دوباره تصمیم بگیرید که آیا واقعا احتیاج به خرید دارید یا خیر. صبر کنید تا احساسات تان فروکش کنند و دوباره تصمیم گیری کنید.

۵- کمتر خرج کنید

یکی از دلایل هدر رفتن درآمد و سرمایه خرج های غیر الزامی است، خرج هایی که رقم بالایی ندارند و معمولا در نظر گرفته نمی شوند اما به مرور انباشت می شوند. حواس تان به خرج های کوچک باشد، آنها مثل یک سوراخ کوچک در منبع سرمایه هستند که با چکه کردن آرام آرام سرمایه را هدر می دهند. سعی کنید تا کمتر خرج کنید و البته خسیس هم نباشید.

۶- تنهایی خرید کنید

وقتی با دوستانمان خرید می کنیم بیشتر پول خرج می کنیم، زیرا که فکر می کنیم برای تفریح بیرون رفته ایم، دوستان مان ما را تشویق به خرید می کنند و هیجان زده می شویم و فردای روز خرید می فهمیم که لازم نبوده برخی چیزها پول خرج کنیم. اگرهم با دوستانتان به خرید رفتید حواس تان باشد به اندازه ای که در نظر گرفته اید پول همراه خود ببرید تا نتوانید الکی خرج کنید.

۷- روزی یک بار به چک کردن هزینه ها بپردازید

روزی یک بار دخل و خرج خود را اندازه گیری کنید.

با این ترفند ساده شما به مرور کنترل تمام هزینه های تان را به دست خواهید گرفت.

تک تک خریدهای روزانه تان را یادداشت کنید و برای هزینه های فردای تان برنامه ریزی کنید، این کار به شما کمک می کند تا کمتر خرج کنید و موارد مشکل آفرین را شناسایی کنید.

منبع: https://www.beytoote.com/