چگونه سریع به خواب برویم؟

چگونه سریع به خواب برویم؟

چگونه سریع به خواب برویم؟ (6 روش علمی و کاربردی برای خواب سریع)

چگونه سریع به خواب برویم؟ در اینبخش با ۶ روش علمی و کاربردی برای خواب سریع آشنا میشویم. کم خوابی و بی خوابی یک از مشکلات شایع عصر مدرن مـا انسانها می باشد، اگر ساعت خواب استاندارد نداشته باشیم و مدت زیادی کم خوابی را تحمل کنیم امکان دارد با مشکلات زیاد جسمی و روحی مواجه شویم. بهمین منظور امروز روش هایي برای خوابیدن در کمترین زمان را بررسی می کنیم.

روش خواب سریع در عرض ۱۰ ثانیه

چگونه سریع بـه خواب بروید طبق معمول برای خواب سریع در این مدت زمانی، نیازمند یک طلسم جادویی هستیم اما همانند جادو، با تمرین می توانید در نهایت بـه نقطه خواستنی ۱۰ ثانیه برسید. نکته: روش زیر در کل ۱۲۰ ثانیه وقت میگیرد تا کامل شود اما در واقع ۱۰ ثانیه آخر تمام چیزی اسـت کـه در نهایت اتفاق می‌افتد.

روش نظامیان کـه توسط شارون اکرمن در کنابی با عنوان: آرمیش و پیروزی؛ عملکرد قهرمانی، معرفی شده اسـت. بـه گفته اکرمن، دانشکده هوانوردی نیروی دریایی ایالات متحده، یک برنامه معمول خواب را ایجاد کرد تا بـه خلبانان کمک کند تا در عرض کمتر از ۲ دقیقه بـه خواب بروند. خلبانان ۶ هفته این روش را تمرین کردند اما حتی پس از نوشیدن قهوه و صدای اسلحه ممتد بـه خواب رفتند.

طریقه انجام روش نظامی:

کل صورت‌تان از جمله داخل دهان را ریلکس کنید.

شانه‌ها را پایین بیندازید تا تنش از روی آن ها برداشته شود.

بگذارید دستهایتان دو طرف بدن‌تان بیفتد.

بازدم انجام دهید و قفسه سینه‌تان را شل کنید.

ساق پا، رانها و عضلات پشت ساق را شل کنید.

بـه مدت ۱۰ ثانیه یک صحنه آرامش بخش را تصور کنید.

کلمه فکر نکن را حدود ۱۰ ثانیه تصور کنید.

در عرض ۱۰ ثانیه باید بـه خواب بروید.

چگونه سریع به خواب برویم؟

اگر موثر نبود؟

اگر این روش برای شـما موثر نبود، احتمالا باید روی اصول روش نظامی بیشتر کار کنید: نفس کشیدن و شل کردن عضلات کـه شواهد علمی نشان میدهد، موثر هستند. هم چنین بعضی از بیماری‌ها نظیر اختلال بیش فعالی «ADHD» با اختلال اضطراب نیز بر اثر بخشی این روش، مداخله میکند. در زیر روشی دیگر برای خوابی سریع ارائه شده کـه در عرض ۶۰ ثانیه شـما رابه خواب می برد.


چگونه در عرض ۶۰ ثانیه به خواب برویم؟

چگونه سریع بـه خواب بروید این دو روش کـه بر تنفس یا عضلات تمرکز دارند،

بشما کمک می کنند تا ذهن خودرا از این موضوع دور کرده و بـه رخت خواب بروید.

اگر در اجرای این ترفند تازه کار هستید، ممکن اسـت نهایتا در عرض ۲ دقیقه برای شـما موثر واقع شود.

روش تنفس ۴-۷-۸

ترکیب قدرت مدیتیشن و تصور، این روش تنفسی رابا تمرین بیشتر موثرتر میکند. اگر مشکل تنفسی هم چون آسم یا بیماری مزمن انسداد ریوی دارید، قبل از شروع کردن، آن رابا پزشکتان مورد بررسی قرار دهید چون اینکار ممکن اسـت علائم شـما را تحریک کند. برای آماده شدن، نوک زبان را در مقابل سقف دهان پشت دندان جلویی قرار دهید. زبان را تمام وقت آنجا نگه دارید و درصورت لزوم لبهای خودرا جمع کنید.

روش انجام چرخه تنفس ۴-۷-۸

بگذارید لبها بطور جزئی جلو بیایند.

لب هایتان را ببندید و بـه آرامی از طریق بینی نفس بکشید.

بعد نفستان رابه مدت ۷ ثانیه نگه دارید.

سپس با صدایی سوت مانند بـه مدت ۸ ثانیه، بازدم انجام دهید.

در پایان هر چرخه از هوشیاری زیاد خودداری کنید.

سعی کنید آنرا بدون فکر تمرین کنید.

این چرخه را برای چهار تنفس کامل، تکمیل کنید.

اگر احساس ریلکس بودن کردید، بگذارید بدن‌تان بخوابد.

شل کردن عضله پیش رونده کـه بعنوان شل کننده عمیق عضله هم شناخته می شود، بشما کمک میکند تا گره مشکلتان را باز کنید. این حرکت باعث آرامش در تمام بدن می شود. این ترفندی توصیه شده برای کمک بـه افراد مبتلا بـه بی خوابی اسـت. قبل از شروع، سعی کنید روش ۴-۷-۸ را در حال تصور این موضوع کـه بـه هنگام بازدم بدن تان تنش را رها میکند، تمرین کنید.

چگونه سریع به خواب برویم؟


خواب سریع با روش شل کردن عضلات

چگونه سریع بـه خواب بریوم ابروها رابه مدت ۵ ثانیه تا جاییکه ممکن اسـت بالا ببرید. این عضلات پیشانی را سفت می کند. بلافاصله عضلات را شل کنید و احساس کنید تنش رها میشود، ۱۰ ثانیه صبر کنید. لبخندی بـه پهنای صورت بزنید تا در گونه‌هاي شـما تنش ایجاد شود. بـه مدت ۵ ثانیه نگه دارید. رها کنید و سپس۱۰ ثانیه مکث کنید. حالبا چشمان بسته چپ چپ نگاه کنید. ۵ ثانیه نگه دارید. شل کنید و دوباره ۱۰ ثانیه مکث کنید.

محیط اطرافتان توجه داشته باشید

پزشک گای این تمرین را پیشنهاد می کند: “روی نیمکتی در پارک بنشینید، با چشمان بسته یا باز. بـه صداهای محیط ، بادی کـه روی صورتتان می‌وزد ، نیمکتی کـه روی آن نشسته‌اید و نفس‌هاي خود توجه کنید.” کسب مهارت توجه بـه محیط بسیار ارزشمند اسـت و در شب، هنگام بروز احساسات منفی بشما کمک می کند.

سعی کنید بعد از ظهر کافئین مصرف نکنید

چگونه سریع به خواب برویم تعداد زیادی از مردم تصور درستی ازتاثیر کافئین ندارند. اثر کافئین بیشتر از آن چـه فکر می کنیم در بدن باقی میماند. اگر ۱۲ ظهر یک فنجان قهوه بنوشید ، در ساعت ۶ عصر هنوز نیمی از کافئین قهوه در بدن شـما وجوددارد و در ساعت ۱۲ شب این میزان بـه یک چهارم میرسد. از نوشیدن دو یا سه فنجان قهوه در روز لذت ببرید اما سعی کنید از ۱۲ ظهر بـه بعد دیگر قهوه نخورید.

در رختخواب بمانید

پزشک گای میگوید: “اگر نیمه شب از خواب بیدار شدید،

مهم‌ترین چیز این اسـت کـه در رخت خواب بمانید و استراحت کنید. تلفن خودرا چک نکنید: نور آبی بـه سرعت سلول‌هاي حساس بـه نور را در چشمان شـما فعال کرده شـما را بی خواب می کند واین جلوی ترشح هورمون ملاتونین «هورمونی کـه بـه تنظیم چرخهٔ خواب و بیداری در بدن کمک میکند» را می گیرد.